Suomi

SanTek turvaa kameravalvonnan ICA Supermarketissa AddSecuren luotettavalla yhteydellä

Kun Södertäljen Järnassa sijaitsevan ICA Supermarketin oli aika päivittää kameravalvontansa, otettiin yhteyttä SanTekiin, joka on alan johtava kokonaistoimittaja Ruotsissa.

 Kamerajärjestelmän perusteellisen tarkastelun jälkeen päädyttiin moderniin ratkaisuun, joka käsittää uudet kamerat, keskitetyn valvontapalvelimen ja päätelaitteet myymälässä. AddSecuren turvallisessa mobiilissa viestintäpalvelussa koko ratkaisua voidaan ohjata ja valvoa etänä ilman, että ulkopuoliset pääsevät kajoamaan siihen.

– Luotettava kameravalvonta on meille ratkaisevan tärkeää sekä rikollisuuden ehkäisemiseksi että turvallisen työympäristön takaamiseksi henkilöstöllemme. Haluamme pystyä seuraamaan myymälän ja sen lähistön tapahtumia reaaliajassa, mutta myös katselemaan tapahtumia jälkikäteen. Meille on tärkeää saada toimiva valvontaratkaisu, johon voi luottaa ilman, että meidän tarvitsee ajatella sitä arjessa, kertovat Järnan ICA Supermarketin kauppiaat Anna ja Tomas Lindberg.

Kun valvontaratkaisun päivittäminen tuli ajankohtaiseksi, Anna ja Tomas Lindbergille oli luonnollista kääntyä SanTekin puoleen. Kameravalvonnan asiantuntijana, jolla on pitkä ja vakiintunut suhde ICA Supermarketiin, SanTek pystyi räätälöimään
myymälän tarpeisiin sopivan ratkaisun. Ratkaisu käsittää tehokkaaseen kameravalvontaan vaadittavat laitteistot ja ohjelmistot, joiden toimintavarmuus taataan suojatulla yhteydellä SanTekiin. SanTek valvoo ICA Järnan järjestelmää palvelusopimuksen puitteissa ja pystyy tarvittaessa hoitamaan vianetsinnän, teknisen tuen ja järjestelmän päivityksen etänä.

– Mahdollisuus etävalvontaan ja etätukeen tuottaa suurta etua sekä asiakkaalle että meille SanTekissä. Tarve kameraratkaisun huoltokäynteihin asiakkaan
luona minimoidaan, mutta ICA Järna voi silti olla varma siitä, että huolehdimme ennakoivasti
järjestelmän moitteettomasta toiminnasta. Jos jotain sattuu, järjestelmä hälyttää välittömästi. Tietyt
ongelmat pystymme ratkaisemaan jopa ennen kuin niitä on edes huomattu ICA Järnassa, SanTekin
projektipäällikkö Jörgen Waldemarson sanoo.

ICA-myymälän ja SanTekin väliseen viestintään sekä ratkaisun etävalvontaan ja -ohjaukseen käytetään AddSecuren mobiilipalvelua. Se takaa vakaan yhteyden, joka on kaiken lisäksi suojattu ulkopuolisilta.

– SanTek on meille luotettava kumppani, ja AddSecuren ansiosta tiedämme, että kaikki valvonta tapahtuu turvallisesti. Nykyään voimme keskittyä siihen, minkä parhaiten osaamme – asiakkaistamme huolehtimiseen ja kaupankäyntiin – ja tuntea samalla.

 

”Nykyään voimme keskittyä siihen, minkä parhaiten osaamme –
asiakkaistamme huolehtimiseen ja kaupankäyntiin – ja
tuntea samalla varmuutta siitä, että kamerajärjestelmä toimii niin kuin pitääkin”
Anna ja Tomas Lindberg, Järnan ICA Supermarketin kauppiaat

AddSecure on johtavia yrityksiä suojatun kriittisen kommunikaation alalla. Yrityksen toiminta alkoi
70-luvulla, ja nykyään sillä on Pohjoismaissa yli 100 000 käyttäjää ja noin 175 työntekijää. Hälytys- ja IoT-viestintään tarkoitetut ratkaisumme suojaavat ihmishenkiä, omaisuutta ja yhteiskuntakriittisiä toimintoja. Ne ovat joustavia, helppoja asentaa ja parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Pyrimme olemaan itsestään selvä valinta Pohjoismaissa ja johtava toimija Pohjois-Euroopassa.

SanTek Kameraövervakning on kameravalvonnan kokonaistoimittaja. Vuodesta 1995 lähtien olemme
asentaneet yli 4 000 järjestelmää useiden eri alojen kohteisiin ja moniin käyttötarkoituksiin.
Suunnittelemme parhaan turvallisuutta lisäävän ratkaisun asiakkaan tarpeiden pohjalta. Olemme
huippuosaava ja helposti tavoitettava kumppani, joka ottaa vastuun toimituksesta ja varmistaa
kameravalvontajärjestelmän toimintakyvyn tarjoamalla asiakkaille tarvittavaa palvelua ja
käyttötukea myös toimituksen jälkeen.

 

Lisätietoja on osoitteessa www.santek.se.