blog

Miten ajoneuvojen kamerajärjestelmät vähentävät vakuutuskustannuksia?

Kuljetusalan vakuutuskustannukset näyttävät menevän vain yhteen suuntaan – ja se on nouseva. Kaluston omistajat etsivät yhä useammin keinoja minimoida nämä korotukset ja mahdollisuuksien mukaan vähentää niitä. Yksi varma tapa saavuttaa tämä on asentaa tehokas ajoneuvokamerajärjestelmä, joka suojaa kuljettajia, muita tienkäyttäjiä, jalankulkijoita eikä vähiten kuljetettavaa lastia.

Ajoneuvojen kameravalvontajärjestelmät alentavat vakuutusmaksuja

On selvää, että ajoneuvojen kamerajärjestelmät parantavat kaikkien tienkäyttäjien turvallisuutta. Ne auttavat myös minimoimaan ajoneuvojen vakuutusmaksuja. Jos pystyt vähentämään onnettomuuksien määrää ja autokannastasi aiheutuvien vakuutuskorvausten arvoa, otat suuren askeleen kohti vakuutusmaksujen alentamista.

Ajoneuvojen valvontakamerajärjestelmän asentaminen voi vaikuttaa lähes välittömästi. Siitä hetkestä lähtien, kun ne asennetaan:

  • Kuljettajasi ovat tietoisia siitä, että heidän ajokäyttäytymistään valvotaan, ja he ovat erityisen varovaisia ajotapansa suhteen. Tämä
  1. Onnettomuusriskien vähentäminen
  2. Renkaiden kulumisen vähentäminen
  3. Polttoaineen ja ajoneuvojen yleisten ylläpitokustannusten vähentäminen
  • Onnettomuuden sattuessa ajoneuvon kamerajärjestelmä toimii “riippumattomana todistajana”, mikä on erityisen hyödyllistä silloin, kun jalankulkijoita tai ulkopuolisia todistajia ei ole paikalla todistamassa. Tämä tarkoittaa, että voit ratkaista riidat tai korvausvaatimukset nopeasti, helposti ja edullisesti jaetulla vastuulla. Voit olla varma, että maksat vain oman osuutesi kustannuksista.
  • Jos kyseessä on tahallinen ja rikollinen “rahasta rahaan” -onnettomuus, voit helposti osoittaa kuljettajan syyttömyyden ja suojella häntä mahdolliselta rikossyytteeltä.

Kuinka nopeasti ajoneuvokameroiden asentaminen vähentää ajoneuvovakuutuksia?

Yleisesti ottaen vakuutusyhtiöt ovat haluttomia alentamaan ajoneuvovakuutusmaksujaan ennen kuin niillä on näyttöä kustannusten vähenemisestä tai alenemisesta. Päätös investoida ajoneuvokamerajärjestelmään kuitenkin todennäköisesti parantaa vakuutusyhtiön käsitystä ajoneuvokannan kustannuksista ja riskeistä. Kamerat nähdään ennakoivana toimenpiteenä onnettomuusriskin vähentämiseksi, ja vakuutusyhtiö voi hyvinkin tarjota sinulle alennettua vakuutusmaksua. On myös ollut tapauksia, joissa vakuutusyhtiöt, jotka ovat ymmärtäneet ajoneuvokameroiden arvon, ovat voineet tarjota rahoitusta niiden asentamiseen.

Kuinka paljon liikennevakuuttajat voivat alentaa vakuutusmaksuja?

Viimeaikaiset luvut viittaavat siihen, että jos sinulla on esimerkiksi 50 ajoneuvon ajoneuvokanta, voit odottaa korvausvaatimusten määrän vähenevän jopa 50 prosenttia. Tämä voi tarkoittaa jopa 50-60 prosentin säästöjä korvauskuluissa, mikä tarkoittaa kuusinumeroisia kustannussäästöjä. Lopputulos? Voit odottaa vakuutusmaksujesi alenevan vähintään 20 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että tyypillinen ajoneuvokamerajärjestelmä voi maksaa itsensä takaisin 3-4 kertaa ensimmäisen käyttövuotensa aikana.

Tavaroiden parempi suojaus ja turvallisuus kuljetuksen aikana

Kun asennat ajoneuvon kamerajärjestelmän monikameraratkaisulla, voit valita kameroiden sijoittamisen itse tavaratilaan. Tämän etuna on, että se suojaa paitsi itse ajoneuvoa myös sen kuljettamia tavaroita. Tämä on erityisen tärkeää, kun ajoneuvosi ylittävät kansainvälisiä rajoja, jolloin luvattoman pääsyn tai muiden turvallisuusrikkomusten riski kasvaa.

Varkaus ei ole ainoa haaste. Luvattoman pääsyn jälkeen tavarat voivat pilaantua ja muuttua myyntikelvottomiksi, jolloin miljoonien dollarien arvosta tavaroita tuhoutuu. Laadukkaan videotodistusaineiston toimittaminen poliisille tukee merkittävästi vakuutusvaatimuksiasi.

Uusi RoadView-kamerajärjestelmä – parantaa autokannan turvallisuutta

AddSecuren johtava ajoneuvokamerajärjestelmä vähentää onnettomuusriskiä ja auttaa alentamaan autokantasi vakuutuskustannuksia. AddSecure RoadView Driver Coaching -moduulin avulla voit tarkastella, kommentoida ja selostaa kuljettajiesi vaaratilannevideoita. Voit tunnistaa vaaralliset ajokäyttäytymiset, kuten voimakkaat jarrutukset, kiihdytykset, kaarreajot ja ylinopeudet, yksityiskohtaisten kiihtyvyysmittari- ja nopeusraporttien avulla.

Tapahtumavideoista saat välitöntä palautetta, joka osoittaa täsmälleen, missä kuljettajan käyttäytymistä pitäisi parantaa. Pystyt ottamaan käyttöön ja toteuttamaan tehokkaan kuljettajien turvallisuusohjelman, johon sisältyy henkilökohtaista palautetta ja uudelleenkoulutusta.

Klikkaa tästä saadaksesi ilmaisen demon jo tänään!

Euroopan johtavana pilvipohjaisen videotelemaattisen telematiikan tarjoajana kokeilemme jatkuvasti uusia rajoja.

Suojaa kalustosi perusteettomilta vaateilta. Vähennä onnettomuuksien määrää ja paranna kuljettajien käyttäytymistä integroitujen ajoneuvokamerajärjestelmiemme avulla.