Suomi Logg inn partnerweb

Lehdistötiedote - AddSecure nimitti maajohtajan Suomeen

Hannu Kupilan vahva tausta auttaa yhtiötä kiihdyttämään sen kasvua Suomessa  AddSecure, johtava turvallisten kriittisten viestintäratkaisujen toimittaja Euroopassa, on nimittänyt Hannu Kupilan maajohtajaksi Suomeen. 

AddSecure vahvisti liiketoimintaansa ja maantieteellistä peittoaan Pohjoismaissa joulukuussa 2017 ostamalla hälytystensiirtoliiketoiminnan Prevent 360:lta. Paikallinen tiimi liittyi osaksi AddSecuren organisaatiota ja samalla liiketoiminta siirrettiin perustettuun yhtiöön AddSecure Oy.

Kupilan vastuulla on johtaa Suomen liiketoimintaa sekä uusien ratkaisujen ja uusien kumppaneiden avulla kiihdyttää sen kasvua. Hänellä on 15 vuoden vahvat näytöt kansallisesta ja kansainvälisestä myynnin johtamisesta sekä myynnistä tele-, turvallisuus- ja palveluyrityksissä. Ennen liittymistään AddSecureen, hän toimi myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä Abloylla, Flexim Securityllä sekä Empowerilla. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

"Olen iloinen saadessani mahdollisuuden johtaa AddSecuren liiketoimintojen laajentamista ja kasvua Suomessa,” Kupila toteaa.“Kehittyneiden ratkaisujemme sekä erinomaisen asiakaspalvelumme ansioista, AddSecure on tulossa luotettavimmaksi ja tunnustetuimmaksi turvallisen kriittisen viestintäratkaisujen tarjoajaksi Suomessa.”

“Kupilalla on vahvat näytöt liiketoimintojen ja ihmisten johtamisesta,” sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson. “Olen vakuuttunut, että Kupilan johdolla AddSecuresta tulee tulevina vuosina suomalaisten yritysten elintärkeä kumppani turvallisten tietoliikenneratkaisujen toimittaja osana IoT- ja hälytystensiirtoratkaisuja.”

Hannu Kupila on nimitetty maajohtajaksi 13.8 2018 alkaen.


Lisätietoja
Kristina Grandin, markkinointipäällikkö, AddSecure
Mobiili: +46 70 689 52 08, Sähköposti: kristina.grandin@addsecure.se

 • Vehco ostaa Suomen johtavan ajoneuvojen seurantajärjestelmien toimittajan Paetronics Oy:n pohjoismaisen asemansa vahvistamiseksi

  Kaupan myötä Vehco ei ainoastaan vahvista asemaansa Suomessa, vaan jatkaa myös kasvustrategiaa ja suunitelmaa, että siitä tulee Euroopan suurin raskaiden kuorma-autojen FMS-toimittaja.

  AddSecuren omistama Fleet Management Systems -toimittaja Vehco ilmoitti tänään ostaneensa Suomen johtavan ajoneuvojen seurantajärjestelmien toimittajan Paetronics Oy:n.

  Pian sen jälkeen, kun AddSecuresta tuli Vehcon uusi omistaja toukokuussa 2018, Vehco ilmoitti ostavansa johtavan Hollannin Fleet Management -järjestelmien tarjoajan Groeneveld ICT: n. Paetronicsin ostamisella Vehco jatkaa kasvustrategiaa ja näkemystään, että siitä tulee johtava Fleet Management -järjestelmien tarjoaja Euroopassa raskaille hyötyajoneuvoille.

  Kaupan myötä Vehco vahvistaa markkinajohtajuuttaan Pohjoismaissa ja sillä on vankka pohja Euroopan kasvulle. Samalla yhtiö laajentaa osaamistaan uusimmista laitteisto- ja ohjelmistoalustoista, vahvistaa ja lisää tuotekehityskapasiteettiaan.

  "Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda Paetronics-tiimin Vehco-perheeseen. Sekä Vehco että Paetronics ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen Suomessa ja kaikkialla Euroopassa ajoneuvojen seuranta- ja logistiikkapalveluita. Lisäksi kahden yrityksen liiketoimintastrategiat, menestystekijät ja asiakkaat sopivat hyvin yhteen”, Vehcon toimitusjohtaja Magnus Orrebrant sanoo.

  ”Olemme iloisia voidessamme liittyä Vehco-tiimiin ja jakaa tietoa, kokemusta ja resursseja. Yhdistämisen kautta Paetronicsin potentiaalia voidaan parhaiten hyödyntää ja kasvua voidaan saavuttaa halutussa mittakaavassa”, Paetronics Oy:n toimitusjohtaja Mika Kivelä sanoo.

  ”Yritysosto vahvistaa entisestään Vehcon ja AddSecuren asemaa Pohjoismaissa ja sopii hyvin yhtiön yleiseen kasvustrategiaan ja visioon tulla markkinoiden suurimmaksi FMS-toimittajaksi. Paetronicsille tämä yhdistyminen on mahdollisuus liittyä laajaan eurooppalaiseen palveluntarjoajaan”, sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson.

  Kauppa kattaa 100% Paetronics Oy:stä ja sen ruotsalaisesta tytäryhtiöstä Econen AB:stä. Paetronics sulautuu Vehcoon täysin ja toimii jatkossa Vehcon tuotemerkkien alla.

  Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
  Anna Stoldt, CSO, Vehco AB, Puh. +46 (0) 31 64 51 17, anna.stoldt@vehco.com
  Mika Kivela, toimitusjohtaja, Paetronics Oy, puh. +358 50 5810 820, mika.kivela@paetronics.fi
  Panu Ahvonen, myyntijohtaja, Paetronics Oy, puh. +358 400 815 285, panu.ahvonen@paetronics.fi
  Kristina Grandin, viestintä, AddSecure, puh. +46 70 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.com

  Tietoa Paetronicsista
  Paetronics Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus ajoneuvojen elektronisten laitteiden ja ohjelmistojen suunnittelusta ja valmistuksesta. Eurooppalaiset kuljetusalan yritykset, posti- ja poliisilaitokset sekä autokoulut luottavat Paetronicsin laitteisiin. Yhtiö on erityisen kokenut CAN-, SAE- ja muissa ajoneuvojen tedonsiirtoprotokollissa ja niitä käyttävissä sovelluksissa. Paetronicsin tuotteet auttavat asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa ja vähentämään kustannuksia. Helsingissä sijaitseva yritys palvelee 350 asiakasta, ja noin 3500 kuorma-autoa, 5000 taksia ja 4000 autokoulua on varustettu Paetronicsin tuotteilla.

  Tietoja Vehcosta
  Vuonna 2001 perustettu Vehco on Euroopan johtava Fleet Management -järjestelmien (FMS) toimittaja ja osa AddSecurea. Vehcon ydinliiketoiminta on tarjota raskaiden ja kevyiden hyötyajoneuvojen Fleet Management -järjestelmiä. Vehco palvelee yli 1 200 asiakasta ja sillä on toimistot Ruotsissa (pääkonttori), Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Ranskassa ja Espanjassa. Vehco markkinoi ja myy tuotteitaan oman myyntitiiminsä kautta sekä eri yhteistyökumppaneiden kautta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vehcolla on 150 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa.

 • AddSecure ja LukkoPro yhteistyöhön hälytystensiirtoratkaisujen myymisestä ja toimittamisesta Suomessa

  AddSecure vahvistaa jakeluverkkoaan Suomessa solmimalla yhteistyösopimuksen LukkoPron kanssa. Yhteistyö vahvistaa AddSecuren kasvustrategiaa ja maantieteellistä peittoa Suomessa.

  ”LukkoPro on erinomainen kumppani. Sen monipuolinen osaaminen ja maantieteellinen toiminta-alue sopivat erinomaisesti AddSecuren kasvustrategiaan”, sanoo AddSecuren toimialapäällikkö Arto Isokoski.

  ”AddSecuren palvelut tukevat erinomaisesti LukkoPron strategiaa verkottaa lukitus- ja turvallisuusratkaisut. Muuttuvat toimintaympäristöt asiakkaidemme liiketoiminnassa vaativat erityisen turvallisia ja muuntojoustavia tietoliikenneyhteyksiä. Tuottamalla hälytyksensiirto- ja verkkoyhteydet itse yhdessä AddSecuren kanssa, voimme varmistaa asiakkaillemme saumattoman palvelukokemuksen ja laajentaa omaa palveluntarjontaamme mm. ylläpitoon ja palvelulukitukseen, jonka myötä kasvamme myös uusille paikkakunnille”, toteaa LukkoPro Oy:n toimitusjohtaja Marko Määttä.

  Yhteistyösopimus allekirjoitettiin 11.12.2018.

  Lisätiedot:
  Arto Isokoski, AddSecure Oy, toimialapäällikkö
  arto.isokoski@addsecure.com, p. 050 303 8448

  Marko Määttä, LukkoPro Oy, toimitusjohtaja
  marko.maatta@lukkopro.fi, p. 050 577 1852


  Tietoja LukkoPro:sta
  LukkoPro Oy on vuonna 1976 perustettu Abloy valtuutettu, täyden palvelun lukkoliike ja turvajärjestelmätoimittaja. LukkoPro Oy palvelee kolmessa paikallisessa toimipisteessä. Ylivieskassa olemme Ylivieskan Lukko, Raahessa Raahen Lukko ja Kokkolassa Pohjanmaan Lukko. Palveluksessamme on kaksikymmentä turvallisuusalan ammattilaista ja toimimme turvallisuusalan elinkeinoluvan alaisena turvajärjestelmien toimittajana. Tuotevalikoimaamme kuuluu Abloy ja iLoq -lukitustuotteiden lisäksi laaja valikoima oviautomatiikan sekä turvatekniikan tärkeimpien valmistajien tuotteita.

  Tietoja AddSecuresta