Suomi Logg inn partnerweb

Lehdistötiedote - AddSecure nimitti maajohtajan Suomeen

Hannu Kupilan vahva tausta auttaa yhtiötä kiihdyttämään sen kasvua Suomessa  AddSecure, johtava turvallisten kriittisten viestintäratkaisujen toimittaja Euroopassa, on nimittänyt Hannu Kupilan maajohtajaksi Suomeen. 

AddSecure vahvisti liiketoimintaansa ja maantieteellistä peittoaan Pohjoismaissa joulukuussa 2017 ostamalla hälytystensiirtoliiketoiminnan Prevent 360:lta. Paikallinen tiimi liittyi osaksi AddSecuren organisaatiota ja samalla liiketoiminta siirrettiin perustettuun yhtiöön AddSecure Oy.

Kupilan vastuulla on johtaa Suomen liiketoimintaa sekä uusien ratkaisujen ja uusien kumppaneiden avulla kiihdyttää sen kasvua. Hänellä on 15 vuoden vahvat näytöt kansallisesta ja kansainvälisestä myynnin johtamisesta sekä myynnistä tele-, turvallisuus- ja palveluyrityksissä. Ennen liittymistään AddSecureen, hän toimi myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä Abloylla, Flexim Securityllä sekä Empowerilla. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

"Olen iloinen saadessani mahdollisuuden johtaa AddSecuren liiketoimintojen laajentamista ja kasvua Suomessa,” Kupila toteaa.“Kehittyneiden ratkaisujemme sekä erinomaisen asiakaspalvelumme ansioista, AddSecure on tulossa luotettavimmaksi ja tunnustetuimmaksi turvallisen kriittisen viestintäratkaisujen tarjoajaksi Suomessa.”

“Kupilalla on vahvat näytöt liiketoimintojen ja ihmisten johtamisesta,” sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson. “Olen vakuuttunut, että Kupilan johdolla AddSecuresta tulee tulevina vuosina suomalaisten yritysten elintärkeä kumppani turvallisten tietoliikenneratkaisujen toimittaja osana IoT- ja hälytystensiirtoratkaisuja.”

Hannu Kupila on nimitetty maajohtajaksi 13.8 2018 alkaen.


Lisätietoja
Kristina Grandin, markkinointipäällikkö, AddSecure
Mobiili: +46 70 689 52 08, Sähköposti: kristina.grandin@addsecure.se

 • AddSecure ja LukkoPro yhteistyöhön hälytystensiirtoratkaisujen myymisestä ja toimittamisesta Suomessa

  AddSecure vahvistaa jakeluverkkoaan Suomessa solmimalla yhteistyösopimuksen LukkoPron kanssa. Yhteistyö vahvistaa AddSecuren kasvustrategiaa ja maantieteellistä peittoa Suomessa.

  ”LukkoPro on erinomainen kumppani. Sen monipuolinen osaaminen ja maantieteellinen toiminta-alue sopivat erinomaisesti AddSecuren kasvustrategiaan”, sanoo AddSecuren toimialapäällikkö Arto Isokoski.

  ”AddSecuren palvelut tukevat erinomaisesti LukkoPron strategiaa verkottaa lukitus- ja turvallisuusratkaisut. Muuttuvat toimintaympäristöt asiakkaidemme liiketoiminnassa vaativat erityisen turvallisia ja muuntojoustavia tietoliikenneyhteyksiä. Tuottamalla hälytyksensiirto- ja verkkoyhteydet itse yhdessä AddSecuren kanssa, voimme varmistaa asiakkaillemme saumattoman palvelukokemuksen ja laajentaa omaa palveluntarjontaamme mm. ylläpitoon ja palvelulukitukseen, jonka myötä kasvamme myös uusille paikkakunnille”, toteaa LukkoPro Oy:n toimitusjohtaja Marko Määttä.

  Yhteistyösopimus allekirjoitettiin 11.12.2018.

  Lisätiedot:
  Arto Isokoski, AddSecure Oy, toimialapäällikkö
  arto.isokoski@addsecure.com, p. 050 303 8448

  Marko Määttä, LukkoPro Oy, toimitusjohtaja
  marko.maatta@lukkopro.fi, p. 050 577 1852


  Tietoja LukkoPro:sta
  LukkoPro Oy on vuonna 1976 perustettu Abloy valtuutettu, täyden palvelun lukkoliike ja turvajärjestelmätoimittaja. LukkoPro Oy palvelee kolmessa paikallisessa toimipisteessä. Ylivieskassa olemme Ylivieskan Lukko, Raahessa Raahen Lukko ja Kokkolassa Pohjanmaan Lukko. Palveluksessamme on kaksikymmentä turvallisuusalan ammattilaista ja toimimme turvallisuusalan elinkeinoluvan alaisena turvajärjestelmien toimittajana. Tuotevalikoimaamme kuuluu Abloy ja iLoq -lukitustuotteiden lisäksi laaja valikoima oviautomatiikan sekä turvatekniikan tärkeimpien valmistajien tuotteita.

  Tietoja AddSecuresta