Suomi

Vehco ostaa Suomen johtavan ajoneuvojen seurantajärjestelmien toimittajan Paetronics Oy:n pohjoismaisen asemansa vahvistamiseksi

Kaupan myötä Vehco ei ainoastaan vahvista asemaansa Suomessa, vaan jatkaa myös kasvustrategiaa ja suunitelmaa, että siitä tulee Euroopan suurin raskaiden kuorma-autojen FMS-toimittaja.

AddSecuren omistama Fleet Management Systems -toimittaja Vehco ilmoitti tänään ostaneensa Suomen johtavan ajoneuvojen seurantajärjestelmien toimittajan Paetronics Oy:n.

Pian sen jälkeen, kun AddSecuresta tuli Vehcon uusi omistaja toukokuussa 2018, Vehco ilmoitti ostavansa johtavan Hollannin Fleet Management -järjestelmien tarjoajan Groeneveld ICT: n. Paetronicsin ostamisella Vehco jatkaa kasvustrategiaa ja näkemystään, että siitä tulee johtava Fleet Management -järjestelmien tarjoaja Euroopassa raskaille hyötyajoneuvoille.

Kaupan myötä Vehco vahvistaa markkinajohtajuuttaan Pohjoismaissa ja sillä on vankka pohja Euroopan kasvulle. Samalla yhtiö laajentaa osaamistaan uusimmista laitteisto- ja ohjelmistoalustoista, vahvistaa ja lisää tuotekehityskapasiteettiaan.

"Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda Paetronics-tiimin Vehco-perheeseen. Sekä Vehco että Paetronics ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen Suomessa ja kaikkialla Euroopassa ajoneuvojen seuranta- ja logistiikkapalveluita. Lisäksi kahden yrityksen liiketoimintastrategiat, menestystekijät ja asiakkaat sopivat hyvin yhteen”, Vehcon toimitusjohtaja Magnus Orrebrant sanoo.

”Olemme iloisia voidessamme liittyä Vehco-tiimiin ja jakaa tietoa, kokemusta ja resursseja. Yhdistämisen kautta Paetronicsin potentiaalia voidaan parhaiten hyödyntää ja kasvua voidaan saavuttaa halutussa mittakaavassa”, Paetronics Oy:n toimitusjohtaja Mika Kivelä sanoo.

”Yritysosto vahvistaa entisestään Vehcon ja AddSecuren asemaa Pohjoismaissa ja sopii hyvin yhtiön yleiseen kasvustrategiaan ja visioon tulla markkinoiden suurimmaksi FMS-toimittajaksi. Paetronicsille tämä yhdistyminen on mahdollisuus liittyä laajaan eurooppalaiseen palveluntarjoajaan”, sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson.

Kauppa kattaa 100% Paetronics Oy:stä ja sen ruotsalaisesta tytäryhtiöstä Econen AB:stä. Paetronics sulautuu Vehcoon täysin ja toimii jatkossa Vehcon tuotemerkkien alla.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Anna Stoldt, CSO, Vehco AB, Puh. +46 (0) 31 64 51 17, anna.stoldt@vehco.com
Mika Kivela, toimitusjohtaja, Paetronics Oy, puh. +358 50 5810 820, mika.kivela@paetronics.fi
Panu Ahvonen, myyntijohtaja, Paetronics Oy, puh. +358 400 815 285, panu.ahvonen@paetronics.fi
Kristina Grandin, viestintä, AddSecure, puh. +46 70 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.com

Tietoa Paetronicsista
Paetronics Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus ajoneuvojen elektronisten laitteiden ja ohjelmistojen suunnittelusta ja valmistuksesta. Eurooppalaiset kuljetusalan yritykset, posti- ja poliisilaitokset sekä autokoulut luottavat Paetronicsin laitteisiin. Yhtiö on erityisen kokenut CAN-, SAE- ja muissa ajoneuvojen tedonsiirtoprotokollissa ja niitä käyttävissä sovelluksissa. Paetronicsin tuotteet auttavat asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa ja vähentämään kustannuksia. Helsingissä sijaitseva yritys palvelee 350 asiakasta, ja noin 3500 kuorma-autoa, 5000 taksia ja 4000 autokoulua on varustettu Paetronicsin tuotteilla.

Tietoja Vehcosta
Vuonna 2001 perustettu Vehco on Euroopan johtava Fleet Management -järjestelmien (FMS) toimittaja ja osa AddSecurea. Vehcon ydinliiketoiminta on tarjota raskaiden ja kevyiden hyötyajoneuvojen Fleet Management -järjestelmiä. Vehco palvelee yli 1 200 asiakasta ja sillä on toimistot Ruotsissa (pääkonttori), Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Ranskassa ja Espanjassa. Vehco markkinoi ja myy tuotteitaan oman myyntitiiminsä kautta sekä eri yhteistyökumppaneiden kautta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vehcolla on 150 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa.

 • WEBINAR toukokuun 28.: Turvallisuusjärjestelmä – turvallinen koulu

  Tässä webinaarissa tarkastelemme lähemmin miten turvallinen tulevaisuuden koulu voi toimia.

  Kirjaudu

  Kaikissa kouluissa oppilaiden turvallisuus on kaikkein tärkeintä. AddSecure tarjoaa palveluita, jotka lisäävät turvallisuutta eri tilanteissa kuten onnettomuuksissa, tulipaloissa, kouluhyökkäyksissä tai evakuointitilanteissa. Erilaisten hälytysten ja turvatoimien muodostama turvajärjestelmä on optimaalinen kriisihallinnan perusta – ohjeiden ja tiedon nopeaan levittämiseen työntekijöille, oppilaille, turvallisuusvastaaville ja hälytysten vastaanottoon. Järjestelmä kerää kaikenlaisia hälytyksiä ja jakaa ohjeet ja tiedot eri vastaanottajille.

  Järjestelmämme yhdistää nykyiset palo-, rikos- ja muut järjestelmähälytykset manuaalisten hälytysten ja viestinnän kanssa. Onnettomuuden tapahtuessa toimintasuunnitelmat ja turvatoimet voidaan välittömästi laukaista käyttämällä kannettavia hakulaitteita, matkapuhelinsovellusta ja infotauluja.

  Riippumatta lähtökohdista AddSecuren School Safety voi:

  • Ilmoittaa valitun ryhmän sijainnin
  • Lähettää tiedon valittuihin näyttötauluihin
  • Ilmoittaa ulkopuoliset hälytykset vastaanottoon
  • Muuttaa / hallita turvallisuustasoa esim. kulunvalvontajärjestelmässä

  Tervetuloa!

  WEBINARIUM: Turvallisuusjärjestelmä – turvallinen koulu
  Päivämäräärä: 28.05.2019
  Aika: 15.00-15.45
  Esiintyjä: Hannu Elias Kupila, Country Manager

  Kirjaudu

   

 • AM Security ja AddSecure ovat solmineet yhteistyösopimuksen hälytystensiirtoratkaisujen myymisestä ja toimittamisesta Suomessa.

  AM Security myy ja toimittaa jatkossa valtakunnallisesti AddSecuren hälytyksensiirtoratkaisuja. Yhteistyötä on myöhemmin mahdollisuus laajentaa myös muihin kriittisen viestinnän ratkaisuihin.

  ”Yhteistyösopimus vahvistaa edelleen AM Securityn Oy:n asemaa valtakunnallisena turvallisuusalan toimijana. Sopimuksen avulla pystymme laajentamaan tuote- ja palvelutarjontaamme tarjoten korkealuokkaisia sekä luotettavia hälytystensiirtoratkaisuja asiakkaillemme”, sanoo AM Securityn toimitusjohtaja Kari Järvinen.

  ”Meillä on korkeat odotukset yhteistyöstä AM Securityn kanssa. AM Security on valtakunnallisesti arvostettu turvallisuusalan osaaja ja uskomme, että AddSecuren hälytyksensiirto- ja viestintäratkaisut sopivat erinomaisesti sen palvelutarjontaan. Olemme iloisia alkavasta yhteistyötämme, joka vahvistaa entisestään AddSecuren kasvustrategiaa”, sanoo AddSecuren maajohtaja Hannu Kupila.

  Yhteistyösopimus allekirjoitettiin 20.2.2019.

  Lisätiedot:
  Kari Järvinen AM Security Oy, toimitusjohtaja
  kari.jarvinen@amsecurity.fi p. 010 480 3517

  Hannu Kupila, AddSecure Oy, maajohtaja
  hannu.kupila@addsecure.com, p. 040 039 3200

   

  Tietoja AM Securitystä
  AM Security on valtakunnallinen ja täysin kotimainen turvaurakoitsija, joka toimittaa kattavat valvonta- ja turvallisuusratkaisut, lukkoseppäpalvelut sekä paloilmoitinliikkeen palvelut ammattitaidolla niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin. AM Security on Abloy-, Dormakaba- ja iLoq-valtuutettu yritys.
  AM Securityn toimipisteet löytyvät kuudelta paikkakunnalta: Helsinki, Lohja, Nokia, Rauma, Turku sekä Valkeakoski. Tämän lisäksi palveluita ja tuotteita tarjotaan valtakunnallisen AMSEC-Partner -verkoston kautta, johon kuuluu yhteensä 70 toimipistettä.
  Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaat ja ammattimainen lopputulos. Palveluiden laadun takana ovat laatu-, ympäristö- ja työturvallisuus sertifioinnit ISO 9001, ISO 14001 sekä OHSAS.

   

  Tietoja AddSecuresta
  AddSecure on johtava eurooppalainen toimija turvallisessa ja kriittisessä viestinnässä. Tarjoamme yli 50 000 asiakkaalle ja yhteistyökumppanille ympäri Eurooppaa turvallisia viestintäratkaisuja valvotussa hälytyksensiirrossa ja kriittisissä IoT-palveluissa. Kaiken kaikkiaan olemme toimittaneet lähes 400 000 yhteyttä ja miljoona lähetintä.
  AddSecure tarjoaa ratkaisuja seuraavissa segmenteissä; Smart Alarms, Smart Rescue, Smart Grids ja Smart Transport. Ratkaisumme - jotka auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojelemaan omaisuutta ja turvaamaan keskeisiä yhteiskunnallisia toimintoja - ovat joustavia, helppoja asentaa ja lisäävät asiakkaidemme kilpailukykyä.
  Yritys perustettiin 1970-luvun alkupuolella ja sillä on yli 300 työntekijää. AddSecuren pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja aluetoimistot sekä jakelijaverkosto ympäri Eurooppaa.
  AddSecuren omistaa yhdysvaltalainen, vuonna 1989 perustettu pääomasijoitusrahasto Abry Partners, jonka pääkonttori sijaitsee Bostonissa.

   

 • AddSecure ja LukkoPro yhteistyöhön hälytystensiirtoratkaisujen myymisestä ja toimittamisesta Suomessa

  AddSecure vahvistaa jakeluverkkoaan Suomessa solmimalla yhteistyösopimuksen LukkoPron kanssa. Yhteistyö vahvistaa AddSecuren kasvustrategiaa ja maantieteellistä peittoa Suomessa.

  ”LukkoPro on erinomainen kumppani. Sen monipuolinen osaaminen ja maantieteellinen toiminta-alue sopivat erinomaisesti AddSecuren kasvustrategiaan”, sanoo AddSecuren toimialapäällikkö Arto Isokoski.

  ”AddSecuren palvelut tukevat erinomaisesti LukkoPron strategiaa verkottaa lukitus- ja turvallisuusratkaisut. Muuttuvat toimintaympäristöt asiakkaidemme liiketoiminnassa vaativat erityisen turvallisia ja muuntojoustavia tietoliikenneyhteyksiä. Tuottamalla hälytyksensiirto- ja verkkoyhteydet itse yhdessä AddSecuren kanssa, voimme varmistaa asiakkaillemme saumattoman palvelukokemuksen ja laajentaa omaa palveluntarjontaamme mm. ylläpitoon ja palvelulukitukseen, jonka myötä kasvamme myös uusille paikkakunnille”, toteaa LukkoPro Oy:n toimitusjohtaja Marko Määttä.

  Yhteistyösopimus allekirjoitettiin 11.12.2018.

  Lisätiedot:
  Arto Isokoski, AddSecure Oy, toimialapäällikkö
  arto.isokoski@addsecure.com, p. 050 303 8448

  Marko Määttä, LukkoPro Oy, toimitusjohtaja
  marko.maatta@lukkopro.fi, p. 050 577 1852


  Tietoja LukkoPro:sta
  LukkoPro Oy on vuonna 1976 perustettu Abloy valtuutettu, täyden palvelun lukkoliike ja turvajärjestelmätoimittaja. LukkoPro Oy palvelee kolmessa paikallisessa toimipisteessä. Ylivieskassa olemme Ylivieskan Lukko, Raahessa Raahen Lukko ja Kokkolassa Pohjanmaan Lukko. Palveluksessamme on kaksikymmentä turvallisuusalan ammattilaista ja toimimme turvallisuusalan elinkeinoluvan alaisena turvajärjestelmien toimittajana. Tuotevalikoimaamme kuuluu Abloy ja iLoq -lukitustuotteiden lisäksi laaja valikoima oviautomatiikan sekä turvatekniikan tärkeimpien valmistajien tuotteita.

  Tietoja AddSecuresta

 • Lehdistötiedote - AddSecure nimitti maajohtajan Suomeen

  Hannu Kupilan vahva tausta auttaa yhtiötä kiihdyttämään sen kasvua Suomessa  AddSecure, johtava turvallisten kriittisten viestintäratkaisujen toimittaja Euroopassa, on nimittänyt Hannu Kupilan maajohtajaksi Suomeen. 

  AddSecure vahvisti liiketoimintaansa ja maantieteellistä peittoaan Pohjoismaissa joulukuussa 2017 ostamalla hälytystensiirtoliiketoiminnan Prevent 360:lta. Paikallinen tiimi liittyi osaksi AddSecuren organisaatiota ja samalla liiketoiminta siirrettiin perustettuun yhtiöön AddSecure Oy.

  Kupilan vastuulla on johtaa Suomen liiketoimintaa sekä uusien ratkaisujen ja uusien kumppaneiden avulla kiihdyttää sen kasvua. Hänellä on 15 vuoden vahvat näytöt kansallisesta ja kansainvälisestä myynnin johtamisesta sekä myynnistä tele-, turvallisuus- ja palveluyrityksissä. Ennen liittymistään AddSecureen, hän toimi myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä Abloylla, Flexim Securityllä sekä Empowerilla. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

  "Olen iloinen saadessani mahdollisuuden johtaa AddSecuren liiketoimintojen laajentamista ja kasvua Suomessa,” Kupila toteaa.“Kehittyneiden ratkaisujemme sekä erinomaisen asiakaspalvelumme ansioista, AddSecure on tulossa luotettavimmaksi ja tunnustetuimmaksi turvallisen kriittisen viestintäratkaisujen tarjoajaksi Suomessa.”

  “Kupilalla on vahvat näytöt liiketoimintojen ja ihmisten johtamisesta,” sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson. “Olen vakuuttunut, että Kupilan johdolla AddSecuresta tulee tulevina vuosina suomalaisten yritysten elintärkeä kumppani turvallisten tietoliikenneratkaisujen toimittaja osana IoT- ja hälytystensiirtoratkaisuja.”

  Hannu Kupila on nimitetty maajohtajaksi 13.8 2018 alkaen.


  Lisätietoja
  Kristina Grandin, markkinointipäällikkö, AddSecure
  Mobiili: +46 70 689 52 08, Sähköposti: kristina.grandin@addsecure.se